Vanliga frågor

Få svar på frågor om bland annat orderläggning, retur och reklamation samt kontorelaterade frågor. Hittar du inte svaret på din fråga är du självklart alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.

 

Kontorelaterade frågor

 

Gå till KUNDTJÄNST > BLI KUND. Tryck sedan på REGISTRERA DIG och fyll i dina uppgifter. Vi hör av oss när vi godkänt och lagt upp dig som kund. Nej, för att kunna registrera dig behöver du ett organisationsnummer. Du behöver vara inloggad för att se våra produkter och priser. Är du inloggad men inte ser pris på alla produkter beror det på att du inte är kund i alla våra bolag. Hör av dig till info@wonderfultimes.se så hjälper vi dig med det.

Order

 

I inloggat läge kan du alltid se om artikeln finns på lager. Kontakta Kundtjänst på: info@wonderfultimes.se så kan vi hjälpa dig om inte ordern redan är plockad. Lägger du beställning via hemsidan när du är inloggad får du alltid en automatisk orderbekräftelse. Samma dag som vi skickar din order fakturerar vi den, du kommer då får en faktura skickad till dig via e-post.

Betalning & reklamation

 

Lägger du din order innan klockan 12.00 är vår ambition att du ska ha din order hos dig nästkommande helgfria vardag. Vår fraktfria gräns är 5000 kr netto. Är din order under 5000 kr så tillkommer en fraktkostnad på 180kr. Observera även att minimibeloppet för en order är 500 kr netto. Nej, du kan endast handla med faktura. Du betalar dina varor mot faktura. Betalningsvillkoren beror på vad den sedvanliga kreditprövningen visar men normalt är 30 dagars betalningsfrist. Om dina betalningsvillkor är förskottsbetalning vänligen notera att tar det 1-2 dagar från det du fört över pengarna tills vi ser betalningen beroende på vilken bank du använder. Vi packar och skickar dina varor så snart vi tagit emot din betalning. Om fakturan inte betalas i tid skickas en betalningspåminnelse. Om betalning ej erhålls då betalningspåminnelsen utgått skickas ärendet till inkasso vilket medför extra kostnader för köparen. Notera att dröjsmålsränta med 12 % utgår vid försenad betalning. Kontakta Kundtjänst info@wonderfultimes.se så hjälper vi dig med denna fråga. Kontakta Kundtjänst info@wonderfultimes.se så hjälper vi dig med denna fråga.