Om oss

Wonderful Times Group är verksamt inom utveckling och försäljning av produkter för den nordiska barnmarknaden, och har genom sina företag tillgång till en rad olika försäljningskanaler. Genom dessa kanaler kan koncernen effektivt distribuera ut produkter ur produktportföljen.

Wonderful Times Group strategi är att öka befintlig omsättning genom förvärv, samt via organisk tillväxt genom nya produktlanseringar och kanalbreddning. Lönsamheten förbättras kontinuerligt genom en större andel egna produkter samt genomförande av fler synergier, främst inom administration och logistik.

Wonderful Times Group har genom förvärv skapat en bred produktportfölj inom barnmarknaden, och är i dagsläget aktivt inom affärsområdena Underhållning, Lek och Barn:

  • Underhållning – Wonderful Times Group dotterbolag ALF är en av Nordens ledande utvecklare av barn- och familjespel, med välkända titlar såsom ”På 5 Sekunder”, ”Med andra ord” etc.
  • Lek – Wonderful Times Group dotterbolag Eber Toys och SunToys är distributörer av leksaker och har ett stort antal starka varumärken och produkter i portföljen.
  • Barn – Wonderful Times Group:s dotterbolag Carlo Baby/Kids är en distributör inom segmentet barnprodukter, och är främst verksamt på den svenska och norska marknaden. Carlo har såväl ett stort antal starka och välkända varumärken som ett antal egenutvecklade produkter. Tullsa utvecklar och tillverkar barnvagnstillbehör och har återförsäljare i Sverige, Norge och Danmark.